Személy- és teherautó alkatrészek

A Fetiker Kft személygépjármű, kisteherautó és haszongépjármű alkatrészek kiskereskedelmével, és javításával, karbantartásával foglalkozik. A cég a légszűrőtől kezdve a tűzoltókészülékig mindent forgalmaz, amire egy gépjárműnek vagy üzemeltetőjének szüksége lehet.

Ügyeleti szolgálatunknak köszönhetően vállaljuk bármilyen alkatrész beszerzését akár 24 órán belül, éjjel-nappal.

2010-es megalakulásakor elsősorban haszongépjárművek alkatrész forgalmazása volt a vállalat fő profilja, ez 2012 óta egészült ki a piaci igények hatására a személygépjárművek, kisteherautók valamint haszongépjárművek és pótkocsik alkatrészeinek a kereskedelmével.

A Fetiker Kft-t a fejlődés irányainak felismerése, a nyitottság és a professzionalizmus jellemzi. Tulajdonosai és alkalmazottai egyaránt szigorú követelményeket támasztanak a termékek és szolgáltatások minőségét illetően. Ennek és az üzletpolitikánknak megfelelően a kínálatban elsősorban neves gyártók alkatrészeit részesítjük előnyben.

A Fetiker Kft vezetése és alkalmazottai elkötelezettek abban, hogy a vevői igényeket egyre magasabb szinten tudják kielégíteni. Kitűzött céljukat első osztályú minőségi termékek értékesítésével, szakképzett személyzet közreműködésével tudják elérni.

Telefonos Érdeklődés

+36 30 964 9360

Online Érdeklődés

Alkatrész meghatározása

például: Mazda, Opel, MAN, Volvo

például: TMBHT52Z3B7130459

Az alkatrész pontos megnevezése vagy leírása

Számolja ki: 6 plusz 4

A *-al jelölt mezők kitöltése mindenképpen szükséges.